&wphead=true">

2 Comments

  1. DOBBELT OP PÅ INDISK CURRY: CHANA MASALA OG ÆRTE CURRY MED PERFEKTE RIS (HCLF, TSS) – Små Grønne Fodaftryk
    March 2, 2017 @ 10:24 am

    […] Vi ELSKER indisk curry herhjemme. Ja, vi kan slet ikke få nok! Dog har mange af de indiske retter, man kan købe udefra, en hylens masse olie og fedt i sig. Vi er derfor helt vilde med at lave vores egne indiske retter, som smager af så ufattelig meget og tilfredsstiller alle vores indiske cravings 😉 Disse to er nogle af vores absolute ynglings. Hertil er begge retter unden brug af fedt eller olie og med smagsnuancer, der leger med alle dine smagsløg. MUMS. Vi serverer altid indiske curries med lækre ris og fladbrød. Du finder opskriften på perfekte ris længere nede og opskriften på Perfekte Fladbrød lige her. […]

    Reply

  2. Vegansk Haydari – Små Grønne Fodaftryk
    March 2, 2017 @ 10:26 am

    […] er en tyrkisk dip, der ofte serveres med fladbrød og granatæblesalat. Den originale er lavet på en meget fed fetaost, dog kan det gøres lige så […]

    Reply

Leave a Reply

Rate this recipe: