Om Små Grønne Fodaftryk

Hej, jeg hedder Sera, er i start tredverne og uddannet cant.scient. i Human Økologi. Dertil er jeg kærester med Niek på snart 15. år, som jeg har to dejlige drenge sammen med. Vores unger hjemmepasser og hjemmeskoler vi med udgangspunkt i unschooling og en dyb tillid tid, at de er i stand til at lære alt, hvad de har brug for i livet, uden brug af institutioner. Det har givet os en hverdag, hvor vi bruger størstedelen (hvis ikke alle) af vores vågne timer sammen med børnene, hvilket er en tilværelse vi aktivt har valgt til af lyst – ligesom sådanne valg altid skal være. Det giver os også en hverdag, som skiller sig en del ud fra de fleste andre børnefamiliers hverdag i Danmark. Vi er utrolig glade for vores valg og livstil, hvilket også er en af årsagerne bag denne blog.

Hjemmesiden her er mit fristed til at dele alt, hvad jeg har på hjerte omkring et bæredygtigt og væredygtigt familieliv centreret omkring hjemmet. Med det mener jeg et væredygtigt sted både inde og ude, hvor vi har lyst til at være, nærer relationer og have omtanke for naturen, som vi er en del af. Den røde tråd er at leve med omtanke for mennesker, dyr og naturen omkring os. Det handler om tillid – tillid til naturen, til vores børn og til os selv. At lægge det som grundprincip for hele min væren har haft en enorm indvirkning på måden jeg ser min relation til min kæreste og mine børn, min eksistens, min indvirkning på naturen omkring mig, samt hvad jeg finder vigtigst at bruge min tid på – hvad der giver allermest værdi for mig som menneske. Netop det er hvad jeg ønsker kommer til udtryk her på mit lille hjørne af internettet.