&wphead=true">

3 Comments

 1. Mine tanker om naturlig kropspleje (+ test af hjemmelavet bodylotion) – Små Grønne Fodaftryk
  September 25, 2017 @ 10:33 am

  […] Jeg lærte hurtigt om alle de smarte og naturlige alternativer til de forskellige produkter (læs mit indlæg om hvad jeg bruger i min naturlige skønhedsrutine lige her). Jeg havde slet ikke brug for alle de produkter, for at se godt ud, lugte godt, have det godt og […]

  Reply

 2. Mette
  March 26, 2018 @ 5:52 pm

  Hejsa.

  Tak for en fantastisk inspirerende læsning. Jeg har lige afgivet en kæmpe ordre på alle mulige lækre økologiske produkter, så jeg selv kan komme i gang herhjemme.

  Hvad bruger du som tandpasta?

  Kh Mette

  Reply

  • admin
   April 11, 2018 @ 12:23 pm

   Hej Mette 🙂

   Tak for dine søde ord <3

   Af tandpasta bruger vi kingfisher uden flour. Jeg har desværre ikke fundet et emballagefrit eller naturligt alternativ, som jeg med garanti ved fungerer - også for min søn. Derfor har vi valgt denne 🙂

   Reply

Leave a Reply