Dadelkugler med stjernestøv (perfekt som jule- og nytårssnack)
Forberedelse: 
Tilberedning: 
Tid i alt: 
 
Ingredienser
  • 5 dl dadler (gerne friske dadler, men tørrede kan også bruge – læg dem da i blød i minimum ½ time)
  • 2 dl carobpulver (johannesbrød)
  • 3 anisstjerner
  • krymmel efter eget valg til at trille kuglerne i (f.eks. kakao, kokos eller nødder)
Fremgangsmåde
  1. Tag først en kaffekværn og blend anisstjernerne til støv. Put herefter alle ingredienserne op i en food processor og bland det hele godt sammen, indtil du har en ensartet masse. Nu kan du enten stille dejen i køleskabet, hvis du ikke er så glad for klistrede fingre, eller trille små kugler af dejen med det sammen. Kuglerne smager af utrolig meget, så de skal ikke være alt for store. Herefter vendes kuglerne i din ynglingskrymmel. På billedet herunder ser du min konfektskål fra juleaften, hvor der både er snebolde, peanutbutter cookies og disse skønne dadelkugler vendt i kokos.
Recipe by Små Grønne Fodaftryk at http://xn--smgrnnefodaftryk-eob85a.dk/dadelkugler-med-stjernestov/