HJEMMELAVET RØD OG GRØN CHILIPASTA
Forberedelse: 
Tilberedning: 
Tid i alt: 
 
Ingredienser
  • 3 spsk hakket rød chili (for rød chiipasta) eller grøn chili (for grøn chilipasta)
  • 1 lille håndfuld finthakket løg og hvidløg
  • 1 spsk finthakket citrongræs
  • 1 spsk finthakket galangal* (eller ingefær)
  • 1 spsk finthakkede kiffirblade* (eller limesaft)
  • 1 spsk tørret koriander
  • 1 spsk tørret spidskommen
Fremgangsmåde
  1. Bland alle ingredienserne i en blender eller morter, indtil du har en tyk og lækker pasta.
  2. Denne pasta kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i 1-2 uger. På billedet ovenfor ses en stor portion, da vi er blevet rigtig, rigtig glade for denne chilipasta – så slå dig endelig løs.
Tip
*Er at finde i asiatiske foretninger. Er det for svært at finde, kan ingefær bruges som substitut for galangal og limesaft som substitut for kiffirblade.
Recipe by Små Grønne Fodaftryk at http://xn--smgrnnefodaftryk-eob85a.dk/hjemmelavet-rod-og-gron-chilipasta/