Skipper Skræk Muffins
Forberedelse: 
Tilberedning: 
Tid i alt: 
 
Ingredienser
  • 0,3 dl havregryn + 1,5 dl vand (eller 2 dl havremælk eller anden plantemælk)
  • 150 gram spinat
  • 3 store godt modne bananer (eller 4 små)
  • 2,5 dl fint hvedemel
  • 2,5 dl fuldkornshvedemel
  • 2 dl kokospalmesukker
  • 2 spsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vanillepulver
Fremgangsmåde
  1. Start med at stille ovnen på 175 grader. Herefter kommes havregryn og vand op i en blender. Blend det på høj hastighed til du har en frisk og skummende havremælk. Held herefter havremælken op i et målebære. (Alternativt kan du blot bruge 2 dl købt havremælk eller lignende plantemælk). Nu tilsættes 2 dl af din hjemmelavede havremælk til blenderen sammen med spinat, og det blendes godt sammen til en fin pure. Nu kan bananerne komme op til spinaten i blenderen, og det blendes herefter godt sammen, til du har en ensformig masse.
  2. Ved siden af blandes alle de tørre ingredienser godt sammen i en skål. Herefter kan spinatpureen hældes i skålen, og kagedejen kan nu håndpiskes let med et piskeris eller vendes sammen med en dejskraber indtil ingredienserne er blandet godt sammen. Fordel nu dejen i 16 muffinforme. De vil ca. være fuldt ⅔ op, når alt dejen er fordelt. Bag dine muffins i ovnen i ca. 16-18 minutter. De er færdige, når du kan stikke en stikkepind gennem dem, uden der sidder dej fast.
Tip
Hold lidt ekstra godt øje med dem i ovnen efter et kvarters tid. Der er lige en periode, hvor de godt kan få en brun overflade. Dette gør intet for smag og konsistens, men de vil se mindre grønne ud :)
Nutrition Information
Antal serveringer: 16
Recipe by Små Grønne Fodaftryk at http://xn--smgrnnefodaftryk-eob85a.dk/skipper-skraek-muffins/