Thias' perfekte burgerbøffer
Forberedelse: 
Tilberedning: 
Tid i alt: 
 
Ingredienser
  • 200 gram quinoa
  • ½ broccolihoved (du vil ca ende op med et forhold svarende til 1 dl broccoli til 2 dl kogt quinoa)
  • evt. salt og peber
  • lidt olie til stegning
Fremgangsmåde
  1. Kog din quinoa i rigeligt vand i 10 minutter. Herefter tilsættes broccoli, som er hakket groft. Det hele koger videre sammen, til quinoa er færdigkogt og broccoli al dente. Dræn væsken fra. Tilsæt salt og peber efter smag og press "farsen" godt sammen med hænderne til 4-6 bøffer. Det fungerer også godt at bruge en "bøf-presser". De skal være godt faste uden at kunne falde fra hinanden. Steg dem i lidt olie (eller helt uden hvis du har en pande, der kan klare det) på en varm pande til de har en sprød og gylden overflade (ca 4-6 minutter på hver side). Server lune i din burger. Var det ikke nemt?!
Tip
Serveringsforslag som vist på billedet:
Luftige hjemmelavede burgerboller (opskrift kommer snart på bloggen)
Vegansk mayonnaise (prøv f.eks. månebarnets mirakelmayo)
Agurk
Tomat
Forskellige spire
Vegansk ost (vi er glade for Violife)
Salat
Ketchup
Recipe by Små Grønne Fodaftryk at http://xn--smgrnnefodaftryk-eob85a.dk/thias-perfekte-burgerboffer/