&wphead=true">

8 Comments

 1. Gry Vej
  May 14, 2018 @ 8:27 pm

  Hi hi Calina er også årsagen til at mine unger render så meget uden sko som muligt. Desværre er de ikke begge to super vilde med barfodssko, så jeg må bare sørge for at finde de bedst mulige til dem. Min datter, som er den mest uimodtagelige, har heldigvis en bred fod så der skal vare plads. Men det er dælme svært at finde almindelige sko der passer.

  Reply

  • admin
   May 23, 2018 @ 1:45 pm

   Har i prøvet vivobarefoot 🙂 Måske de er et meget godt kompromis, da de har rigtig god plads men en lidt hårdere sål end Wildling 🙂 Tipo var heller ikke kæmpe fan i starten, da det er mange sanseindtryk under foden på en gang – men han elsker det virkelig nu

   Reply

 2. Kirsten
  May 15, 2018 @ 7:40 am

  Tak tak tak for det her indlæg!!!

  Reply

  • admin
   May 23, 2018 @ 1:43 pm

   Tak <3

   Reply

 3. Christina
  May 27, 2018 @ 4:08 pm

  Hej 🙂
  Har du oplevet, at din dreng fik sår eller hård hud under storetåen af at gå i bare fødder. Det synes jeg, at vi døjer lidt med. Men han går også både på asfalt og småsten. Skal man passe på med det?
  Vh. Christina

  Reply

  • admin
   June 18, 2018 @ 11:43 am

   Hej Christina 🙂

   Nej det har jeg faktisk ikke oplevet. Tipo er dog meget sansende med sine fødder – ikke så hårdfør. Så han er meget (muligvis lidt for meget) opmærksom på, hvo han går. Måske det er derfor vi ikke har oplevet det. Måske din søn er mere hårdfør 😉

   Reply

 4. Michelle Nielsen
  September 2, 2018 @ 7:24 pm

  Hej,
  Hvor kan man købe alle de barfodssko?? Findes der måske en fysisk butik her i DK, så de kan prøve dem først?
  Vh Michelle

  Reply

  • admin
   January 29, 2019 @ 3:39 pm

   Hej Michelle 🙂

   Den eneste barfodsbutik jeg kender til i Danmark er Mærkbar i København. Ellers skal alle skoene købes online. Der findes grupper på facebook så som “køb, salg og forær for barfodstosser”, hvor du kan spørge, om der er nogle i dit nærområde med barfodssko, som du kan komme ud og prøve. Ellers er der intet andet for end at købe dem online indtilvidere.

   Reply

Leave a Reply